Referanser

Vår datter hadde problemer med å være på jobb, og generelt problemer med å være borte fra oss foreldrene og «det trygge hjemme».
Kristin opplevde at Mette hadde en positiv og bestemt måte å ta tak i utfordringene på, og Kristin ble motivert til selv å jobbe aktivt for å bli bedre. Mette får Kristin til å ha fokus på de positive sidene av seg selv, og hvordan hun ønsker å være.

Hun har fått pusteteknikker og hjelpemiddel til å kunne snu tankene når hun får det vanskelig. Kristin har blitt flink til å motivere seg selv ved hjelp av teknikkene hun har fått hos Mette. Fra å være fastlåst i at ting ikke var mulig å gjennomføre, så kan Kristin nå si; enten så går det bra, eller så går det over.
Fra å være fullstendig avhengig av oss foreldre når hun gikk til første timen hos Mette, så har Kristin tatt lappen, kjører til og fra jobb selv, og kan til og med ta seg en tur til venner, på kjøpesenter eller på butikken alene. Vi er så takknemlige for at Mette med sin kompetanse har veiledet Kristin frem til dit hun er i dag. Problemet med angsten er ikke helt løst eller forsvunnet, men Kristin har fått gode verktøy til å takle hverdagen bedre.
Mamma til Kristin 18 år

Jeg oppsøkte Mette fordi jeg oppdaget at jeg var nervøs for ting som jeg tidligere ikke hadde vært nervøs for. Mette hadde trua på at jeg skulle få det til, og allerede etter første time merket jeg var motivert og utfordret meg selv flere ganger til å gjennomføre det jeg var nervøs for.
Mette  inspirerte og motiverte  meg til å tenke mer positivt og å akseptere hverdagen. Coahingtimene har vært til stor hjelp for meg.
Kristin 18 år

«Coaching med Mette har gjort meg mer bevisst på hva som er mine styrker og min motivasjon for å yte best mulig i jobben. Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen. Mette setter lys på og tar tak i det som er essensielt og har gitt meg en god verktøykasse som jeg kan bruke i mange situasjonen og gir hjelp og tar tak i mulighetene. Dette har ført til at jeg tør å ta min plass, vise mot og se løsninger i min jobb. Samarbeidet har vært til god hjelp for meg og jeg anbefaler Mette på det aller varmeste.»

Coaching timer med Mette hjalp meg godt på vei til å rydde opp i saker jeg ikke så helt klart. Gode innspill og samtaler hjalp meg i prosessen. Anbefales!

"Mette er en utrolig rolig og behagelig person. Det er veldig lett å kjenne seg trygg hos henne, og det er derfor lett å åpne seg. Hun lytter, og kommer samtidig med input og feedback hele veien. Hun veileder ,og lærer fra seg massevis av nyttige redskaper man har bruk for, både i hverdagen, og i spesifikke situasjoner. Anbefaler henne på det sterkeste:))"