Kontakt meg for en samtale  

Jeg er Mette Westre, Sertifisert DNCF Coach.  Jeg er gift og har to voksne barn. Fritiden tilbringer jeg helst sammen med famile og venner, på hytta eller ute på tur.

For noen år tilbake kjente jeg meg ofte frustrert, irritert, redd og manglet energi. Jeg la skylden på de rundt meg når ting ikke gikk slik som jeg ønsket og jeg gjorde gjøremål fordi jeg trodde de rundt meg forventet at jeg skulle utføre dem. Jeg var veldig opptatt av hva andre mente om meg og jeg brukte mye energi på å bekymre meg. Jeg følte at jeg aldri var ajour og at alt rundt meg var kaotisk. Hodet var alltid fullt av ting jeg burde og måtte og jeg kjente stadig på dårlig samvittighet.

Jeg begynte å lese selvutviklingsbøker og jeg gikk på kurs. Alt som handlet om å få det bedre med meg selv fanget min interesse. Jeg kom bort i NLP og coaching som forandret mye. Jeg lærte mye nytt om meg selv, og det var som om jeg våknet opp fra en dvale. Jeg tok et valg og jeg tok ansvar for meg selv som har gjort at jeg er tryggere.

Da jeg startet min reise ante jeg ikke hvor jeg skulle ende opp, men jeg kjente hele tiden at dette gjorde meg godt. Gjennom hele reisen har jeg samlet på gode verktøy og gode spørsmål som jeg bruker hver eneste dag. Dette gjør at jeg nå tenker på en ny måte, jeg forholder meg til utfordringer og kjipe situasjoner annerledes, jeg vet at når jeg bruker mine evner, ferdigheter og egenskaper så kjenner jeg meg glad og stolt av å mestre, og jeg kommuniserer med andre og ikke minst meg selv på en helt ny måte.

Coach utdannelsen tok jeg hos MetaResource som er en av Norges godkjente skoler hos Den Norske Coach Forening. Det er DNCF som som kvalitetssikrer både utdannelsen og tjenesten. Utadannelsen er basert på Norsk Bransjestandard for coaching og Etiske retningslinjer.   

Etter at jeg tok ei opprydding i meg selv har jeg blitt mer bevisst på hva jeg vil, hva jeg ønsker og hva som er viktig for meg. Dette har gjort at jeg nå er roligere, tryggere og mer tilstede i min hverdag. 

Nå vil jeg hjelpe andre som stadig har hodet fullt med tanker, bekymringer og gjøremål,  som ofte kjenner på dårlig samvittighet, føler at de ikke strekker til og som trenger mer struktur i hverdagen.  Jeg støtter og heier på deg som er klar for en endring, som vil ta tak i deg selv slik at du får en god dag.

Kontakt meg i dag for mer informasjon

Du kan sende meg en e-post, sende sms eller ringe. Jeg svarer så fort som mulig og senest innen 24 timer.